Spek&eieren + Donatie VZW Mané 15-03-2015

Vandaag geen rit (deze hebben we 1 dag eerder gereden) omwille van het feit dat we eens calorieën gaan bijbrengen ipv te verbruiken,er was in clubverband een spek en eieren-dag op het programma en aansluitend op deze culinaire voormiddag een bezoek aan VZW Mané in Opgrimbie.(Mané vzw streeft naar de juiste ondersteuning voor het beantwoorden van de zorgvraag (“zorg-op-maat”) van personen met een niet-aangeboren hersenletsel en/of fysieke handicap).
Ons bezoek aan hun is niet zomaar een Zondagsuitstap geweest, neen wij hebben een donatie aan hun overhandigd (Cheque van 2000€), dit bedrag hebben wij kunnen opbrengen door afgelopen November het mede-organiseren van “Dé Kraftman Marathon Trail, Maasmechelen”. Bij aankomst in het centrum vzw Mané werden we door enkele bewoners en bestuursleden/personeelsleden ontvangen met een hapje en een drankje, na een mooi verwoord ontvangst hebben wij de cheque overhandigd en de pers kon niet ontbreken om ons mooi gebaar vast te leggen op de gevoelige plaat dewelke uitgebracht zal worden in de krant. Ze hebben ons ook getoond wat er met het geld gaat gebeuren, namelijk ze gaan 6 relaxzetels kopen en enkele opbergkasten. Wij langs onze kant zijn dan ook van mening dat we dit goed besteed hebben en het centrum kon er ook tevreden mee zijn waarvoor we een grote dank u wel van ontvangen hebben.....het is een plezier als je een leed kunt verzachten met samenwerking door elkaar te helpen!! Hierna zijn we dan nog deskundig rondgeleid doorheen de faciliteiten van het centrum, waarbij we hebben kunnen constateren dat er veel werk word verricht in allerlei activiteiten samen en door de bewoners.Kortom een mooi en goed ingericht centrum met deskundig professioneel en (mooi) personeel!!! We hebben met een goed gevoel ons bezoek afgesloten en zijn richting thuis (deze keer met de auto) gereden om de Zondag verder te zetten.

PS: in bijgevoegde foto´s een tip...mss om de volgende donatie aan de aankoop van fietsschoenen te spenderen want sommige waren echt niet om aan te zien met hun " voor auditie bestemde Ciske de Rat-schoenen" HAhahahahha....

Grtz
Luigi F.